Boktips: En plats i Solen

Jag är ju väldigt förtjust i Liza Marklunds följetong om Annika. Nu har jag just lyssnat klart på ljudboken En plats i solen. Jag är väldigt förtjust i sättet som historien om Annikas liv berättas. Jag älskar det där vardagliga och enkla. Hennes direkthet.

Jag tycker till och med bättre om den vardagliga uppbyggnaden av böckerna, än själv deckardelen, även om just upplösningen brukar vara väldigt spännande och intressant. Den här boken var varken mer eller mindre än de övriga böckerna, men eftersom jag är så förtjust i de tidigare, så behövs det inte mer än så för att jag ska ge denna bok ett gott betyg.

Boken får fyra Tonårsmorsor av fem möjliga:

Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa

Följ mig med Twitter

Följ mig på Boktipset

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Boktips: En plats i Solen

  1. Jag tyckte också mycket om denna bok, till och med stäckläste den för att jag inte riktigt kunde lägga den ifrån mig.
    Jag kan till och med sträcka mig så långt att jag säger att Liza Marklund har utvecklats som deckarförfattare.
    Med största spänning ser man ju fram emot nästa bok! =)

  2. Ja tycker också om att följa Annikas liv, hennes komplicerade förhållande till sin man, eller ex kanske man ska skriva, hennes svartsjuka och smärta när han hittat en annan.

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.