Välkomna till min nya, ljusa blogg!

vattenmellantarnaashxFör er som följt min blogg ett tag, vet att jag tjatat en del på att jag ville ha ny design och att det var en hel del funktioner som inte var optimala på min blogg! Jag vet att en del även hade lite problem med att kommentera…

Men nu ska alla dessa gamla problem vara döda och begravda.

Det är sommar, jag har så mycket bloggpirr i mina fingrar att jag inte vet hur snabbt jag ska hinna blogga… Jag har helt plötsligt fått helt ny inspiration av att ha hamnat här, så det är bara att hänga med i svängarna…

Jag hoppas att alla mina ”gamla” läsare hänger med mig på en ny tur i min värld och kanske även att en och annan ny läsare ska finna vägen hit?

Mina närmsta bloggplaner handlar om Binta ´s (min äldsta dotter) dans, eftersom jag är ny manager och dessutom är det väldigt mycket som händer med hennes dans just nu. Jag kommer också att uppdatera en hel del under Uppsala Reggaefestival, som börjar om sex dagar.

På måndag kommer Mabou (7) hem efter att ha varit nästan hela sommaren hos min pappa i Värmland och sin pappa i Stockholm. Han brukar hålla låda, så det blir nog en del inlägg om honom också. Jag längtar som bara den!!

Hoppas ni ska trivas lika bra på den här sidan som jag har en stark känsla av att jag kommer att göra och VARMT VÄLKOMNA till en ny epok i min nu 4-åriga blogghistoria!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.