Tack till Lady Dahmer

En person som erbjudit mig att göra en header till min förra blogg, är Lady Dahmer! Nu visade det sig att det inte behövdes i slutänden, eftersom jag börjat blogga här. Men jag vill ändå tacka för erbjudandet!

Dessutom tycker jag att hennes headers var riktigt coola. Det går att beställa från henne, om du vill ha en ny header på din blogg, en personlig, som du själv får vara med och ”önska”. Hon har inte bara snygg blogg, hon har en del intressanta diskussioner i sin blogg också. Om amning, till exempel!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.