Förr eller senare kommer vi att mötas igen…

isatousweetyashx-300x225Jag cyklar hem från jobbet (har jobbat hela helgen). Isatou (snart 16) skickar ett sms med en fråga och ber mig svara snabbt.

Jag är en lydig mamma (ibland) och skickar svar på sms snabbt.

Isatou skickar en ny fråga i ett nytt sms. Hon låter mig förstå att hon behöver snabbt svar.

Så där håller det på…

Jag går in på ICA och handlar, får nytt sms, svarar snabbt…   handlar i affären… får ny fråga och skickar snabbt svar. Står i kön på ica, får nytt sms, skickar snabbt svar… hoppar upp på cykeln och cyklar hem…

Väl innanför dörren inser jag att   huset är helt tomt. Jag går runt på nedervåningen och ser mig omkring. Isa skickar sms fortfarande och jag svarar. Fortfarande. Snabbt.

Jag skickar svar på hennes fråga och skriver till: ”det här är till dig OCH Jai (jag vet att de är tillsammans i stan): Jag är jättebesviken på er. Ni har varit lediga hela helgen när jag jobbat. Men diskbänken och vardagsrumsbordet är FULLT av disk. Ingen har tagit ut soporna på jag-vet-inte-när, kläder och påsar slängda i vardagsrummet, TVn står på, persiennerna är neddragna i vardagsrummet!” (de vet att jag avskyr det!!)

Jag väntar mig ett snabbt svar. Det har nu gått en halvtimme. Vad jag fick för svar? Ja, det har fortfarande inte kommit…

Men så enkelt slipper de inte undan! Förr eller senare kommer vi att mötas. Öga för öga och tand för tand… Bewere!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.