Att prioritera sin tid…

appeltradashx

Jag får ofta frågan hur jag egentligen HINNER med allt! Ja, det undrar jag också. Men om sanningen ska fram så ”softar” jag rätt mycket faktiskt. Jag är en sån där antingen eller, eller 100 %, som min mamma brukar kalla mig för.

En sådan som ger ganska mycket när jag ger.

Jag stressar ganska mycket när jag är på g. Jag cyklar väldigt snabbt till jobbet, jag gör oftast flera saker samtidigt. När jag sitter vid datorn så har jag oftast 8-10 sidor öppna. Samtidigt. När jag städar toaletten, så håller jag ofta på med matlagning, rensa garderoben, städa sovrummet. Samtidigt.

Men när jag slappar så slappar jag. Ganska rejält. Mitt bästa sätt att slappa är att lyssna på mina eviga ljudböcker. Ett annat sätt är att lägga mig i ett skönt bad. Ännu ett sätt är att blogga. Jag varvar ner medan jag bloggar. Det är ett sätt för mig att återhämta mig och det är en ren njutning för mig.

Visst har jag många grejer på gång, det kan jag inte neka till. Men samtidigt så ser jag alltid till att hitta andningshål i tillvaron.

Däremot så undrar jag hur andra människor hinner med saker. Saker som jag absolut inte hinner med.

Så i slutänden handlar det väl helt enkelt väldigt mycket om prioritering.

Vad får dig att återhämta dig och slappna av?

barnhandmedsmultronashx

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Att prioritera sin tid…

  1. Ha, ha det låter som jag det där att städa toaletten & laga mat samtidigt, fräscht 🙂 Slappar gör jag framför datorn, är faktiskt lite databeroende, det finns så mycket intressant där ute i cyberrymden. Intressant blogg förresten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.