Inget ont som inte för något gott med sig…

vattenpromenadashx

Trösten när man jobbat helg och dessutom jobbat väldigt långa pass under helgen, är när det är måndag morgon och folk stressar iväg till sina jobb… och jag ligger kvar i sängen och lyssnar på ljudbok, äter frukost i lugn och ro, går ut en långpromenad i solen och sätter mig och bloggar… allt medan andra stressar omkring!

…förutom mina tonårsdöttrar, då! De ligger i sängen tills jag får slita dem ur deras säng! Ã… andra sidan kan jag äta frukost, blogga och göra-vad-jag-vill helt i min egen takt då!

jaisoverashx-300x225

Ibland tror jag att allt ont för något gott med sig!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.