Reggaefestivalens drottning

Jag skrev ett inlägg härom veckan om Adiam Kubrom, Reggaefestivalens drottning och ansvarige i år. Hon är inte bara sambo med Yared Tekeste (reggaefestivalens grundare) utan hon är en egen person och härlig sådan.

Men jag har alltid varit fascinerad av Adiam och hennes positivitet. Det är tydligen andra som är det också. Här kan du se en förkortad intervju med Adiam på TV4

Se gärna den långa versionen av intervjun också:

Del 1

Del 2

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Reggaefestivalens drottning

  1. Pingback: The King and The Queen of Uppsala Reggaefestival (Bilder)

  2. Pingback: Samlat inlägg från URF 2009

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.