ÄNTLIGEN!!

Ja, det har varit lite strul och hoppande fram och tillbaka, men jag vill tacka er läsare för tålamodet!! Nu är jag på gång igen och den nya designen är på plats, där den ska vara! Lite småfixande är kvar, men i sin helhet är det nu precis som det ska vara!

Jag vill också tacka Annika och hennes man för all hjälp för att få min sida som jag vill igen och för att få den nya, fina designen som jag är mycket glad och nöjd med! Tusen tack!!

De kommentarer som sänts till den tillfälliga sidan under den gångna veckan, försvann tyvärr, då jag helt enkelt glömde spara dem innan jag raderade inläggen. Däremot så upptäckte jag att jag fick många fler kommentarer, så jag antar att de som haft svårt att kommentera i olika perioder, kan kommentera utan problem nu! Så fortsätt gärna skicka kommentarer. Sånt gillar jag! 🙂

Nu är jag ”hemma igen”. På tonarsmorsa.se och ingen annanstans!

Idag börjar reggaefestivalen och nu kör vi så det ryker!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.