Snacka om att bjuda på mig själv…

Det är ju nyinvigning på min blogg idag och då tänkte jag att jag måste bjuda på något särskilt! Helt enkelt bjuda på mig själv!

Jag har den senaste tiden lagt ut en hel del videoklipp på diverse personer när de dansar. Barnen retar mig ibland för att jag inte kan dansa. Vilket jag kan. Jag ska säga er att när jag var lite yngre så ÄLSKADE jag att dansa. Jag kan också avslöja att när jag var i mina barns ålder, så AVSKYDDE jag när min mamma dansade offentligt. Hennes steg var liksom så… omoderna!

Det är naturligtvis inte mina… *host*

Men sagt och gjort, så såg jag till att ”shake what my mama gave me” härom dagen. Barnen skreeeek av skratt. Samtidigt som de filmade. De tyckte det var skitkul, tills jag skojade och sa att jag skulle lägga upp filmen på youtube. Då dog deras skratt. Tvärt. Det blev dödstyst, tills Binta tittade allvarligt på mig och sa: ”Mamma! Det KAN du inte!”

Det avgjorde naturligtvis saken. Jag tänkte att så många gånger som de fått mig att skämmas, så kunde de gott och väl få skämmas för mig. En enda gång.

Jag trodde aldrig jag skulle lägga ut något dyligt, men det gör jag alltså nu. Vad tror ni? Har jag någon framtid som dansare i Blackout? 😉

Och ja, ni FÃ…R skratta, för det gör jag!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

18 svar på ”Snacka om att bjuda på mig själv…

 1. HÄRLIGT att du bjuder på dig själv!! 😀 Skulle med vilja ha den självkänslan!!
  Sen kan man ju lugnt säga att det ser bättre ut än om jag skulle försöka mig på något liknande… 😉 GO MaMA!!

  Ha en underbar dag! Gillar nya bloggen btw!

 2. HAHAHAHAHAHAHAHA men du skulle ha sett mobilvideon som cirkulerade för några år sedan här i Arvika när min äldsta dotters pojkvän spelade in min Crazy Dance 😀 Men nu är det så att jag inatt fick en snilleblixt och kom på en rolig tävling med BRA priser så om du har nått galet bidrag så skicka det hit:

  Ny tävling vinn en snygg Tavla eller en Konstkeramik vas på att leta upp en Äcklig/rolig bild skicka ert bidrag till den här länken:http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.11015967
  skicka gärna vidare länken och LYCKA TILL

 3. Hahahaa du hur daligt du an tror att det ser ut sa ar det inte det, for du dansar pa ett satt som gor en glad. Man ser att du har roligt nar du dansar sa du sprider ut energi och gladje.

 4. Anna: Haha. Det handlar nog inte så mycket om självkänsla, däremot så blev jag nog lite smittad av tjejernas dans-iver! 🙂

  Harriet Berry: 🙂 (Och tack för sms)

  Maria: Ja, det måste man ha! 😀

  Maria/kattloppan: Haha. Den videon hade jag gärna velat se! 😉 Ska spana in din tävling om när jag hinner, men tror inte jag har så roliga bilder! 🙁 Hoppas du får en toppen helg! ♥

  Jenny: Haha. Det brukar jag också säga, tyvärr verkar barnen inte hålla med. Men jag låter dem hållas… Förr eller senare blir de också 38 med hängtuttar, omodern dansstil och en mage som ser ut som om de vore i 8:e månaden, trots att de inte är det… Time will tell! 🙂

  Fru Evelina: Roligt att kunna roa folk, tyvärr är inte barnen fullt lika roade…! 😉

  Anna: Haha, barnen undrar var du hittar den! 😉

  tootenator: Ja, dansa är verkligen skitkul. Men visst vore det kul att kunna dansa bra också…!

 5. Tusen tack för titten på en hääärlig video!
  Ja – du bjuder verkligen på dig själv!
  Och ja, jag kanske skrattade lite – men jag måste ändå säga att jag är GRYMT imponerad över den rump-vickningen! Det hade jag ALDRIG gjort om!!!!!
  Du är ju jätteduktig ju! Tycker visst du ska vara med i Blackout!!! 😀

 6. Jag säger bara: You go girl!
  Nu säger Olalis pappa att han förstår varför Binta är crazy o varför du o jag är bra kompisar :-)Ha ha

 7. Wohooooo, skaka rumpa kan du ju utan tvekan, och det är väl klart att Blackouts manager måste visa att hon kan dansa hon med:)

 8. Cel’Dara: Haha…

  Vb: Just shake what your mama gave ya ´!

  Britt: Haha, ja det gick till slut…

  Sofie: Skrattar medhållande…

  Djungelvrål: Precis! Jag måste ju veta vad jag snackar om…

  Pascale: Tur jag kan roa er ibland! 😀

  Gunilla: Jag hade det helt jäkla fantastiskt!! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.