Kort uppdatering från URF!

Jag är heeelt slut och kvällen har knappt börjat. Jag är hemma och borstar håret. Nja, kanske inte riktigt bara. Saken är den att precis när jag står på uppträdandet av Etana (Som var ruggigt bra) så visar min kamera ”battery low”. (Men jag hann få en hel del bilder och kanske något videoklipp innan batterierna dog) Så jag har cyklat hem som en jäkla galning för att ladda batterierna för att kunna fota Alpha Blondy senare ikväll.

Tack vare det missar jag nu Lutan Fyah som håller på att spela i skrivandets stund. Men, men, sånt är livet. Man kan inte både få kakan och äta den, bara nästan! Ã…terkommer med mer uppdateringar när jag hinner…!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Kort uppdatering från URF!

  1. Ã…h vet du vad jag verkligen skulle vilja se? Jag skulle vilja se Blackout göra utlärningsvideos med ”bas-stegen” i dancehall! Jag dansade så mycket innan jag blev sjuk, och då framförallt reggaeton och skulle så gärna vilja göra det igen men känner inte att kroppen är stark nog för att anmäla mig till en kurs och inte heller för att gå ut på någon klubb men det hade varit grymt kul att få lära sig dancehall hemma i lugn och ro! Du kan väl höra med henne om hon är sugen på det 🙂 Kramar Therese

  2. Precis då, när du var på väg hem från Etana-koncerten, såg jag dig (det måste ha varit då). Du såg så fokuserad ut på att gå någonstans (hem för att ladda kameran, tydligen), att jag inte ville störa dig med att hoppa fram och säga hej. Dessutom hade jag rätt fullt upp med att hoppa runt med mina barn ;o)
    Fint att höra att ni hade en underbar festival, det hade vi också (sitter och fixar med alla våra hundratals bilder nu). Kram och ha det bra med ”vardagen”!

  3. therese: Jag har medddelat Vendela ditt önskemål och hoppas att de har lust och göra det så småningom. Det lät inte helt omöjligt, men händer inget får du påminna om ett tag igen…! Kram! ♥

    Hanna: Haha… Är det sant? Jag hade så himla bråttom, för jag insåg att jag visserligen skulle missa Lutan Fyah, men hoppades på att hinna se Busy Signal i alla fall, vilket jag tyvärr inte hann… Kom tillbaka när T.O.K. precis skulle börja spela…! 🙂 Det är toppen med bilder som minnen, för man glömmer så snart. Eller… JAG glömmer så snabbt i alla fall! 😉

  4. Pingback: Samlat inlägg från URF 2009

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Kort uppdatering från URF! […]