URF 2009

Ã…rets Uppsala Reggaefestival är slut. Jag kommer hem med en känsla av uppfylldhet, glädje, tillfredsställelse och en enorm trötthet. Samtidigt en gnutta sorg. Nu är det ju ett helt år kvar tills nästa gång.

Tre dagar med min familj och gungande till min favoritmusik. Tre dagar av solsken, god mat och möten med gamla och nya vänner. Tre dagar av en känsla av gemenskap och gemensamhet. Man delar något. Man delar känslan för musiken, glädjen och lugnet med helt okända människor. Snacka om att reggae förenar.

Man är en del av något större.

Jag kommer nu att uppdatera den sista dagen med flera inlägg, som jag lägger in allt eftersom. Så småningom återgår min blogg till det vanliga vardagsliv, men tills dess förgyller jag den med bilder, text och videos från en fantastisk reggaefestival!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”URF 2009

  1. Pingback: Samlat inlägg från URF 2009 | Tonårsmorsa – Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.