Alpha Blondy på URF 2009 (Bilder och Videos)

Precis som under konserten med T.O.K. så var det väldigt mörkt när Alpha Blondy spelade och dessutom var publiken allt annat än stilla, så det var svårt att både fota och filma, även om jag tror att filmerna blev bättre än bilderna, jag ber därför om ursäkt för de mörka bilderna, men hoppas ni ändå kan urskilja att det är just Alpha Blondy himself!

Liksom många av oss som älskar reggae är Alpha Blondy min mammas favoritartist. Hon sa: ”Jag bestämde mig redan för 20 år sedan för att jag ska gifta mig med honom. Det är bara det att han inte vet om det än…!”

Men där vill jag ändå tillägga att jag var en av de han tog i hand när han hoppade ner från scenen. Inte mamma… Haha…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Alpha Blondy på URF 2009 (Bilder och Videos)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.