Alpha Blondy på URF 2009 (Bilder och Videos)

Precis som under konserten med T.O.K. så var det väldigt mörkt när Alpha Blondy spelade och dessutom var publiken allt annat än stilla, så det var svårt att både fota och filma, även om jag tror att filmerna blev bättre än bilderna, jag ber därför om ursäkt för de mörka bilderna, men hoppas ni ändå kan urskilja att det är just Alpha Blondy himself!

Liksom många av oss som älskar reggae är Alpha Blondy min mammas favoritartist. Hon sa: ”Jag bestämde mig redan för 20 år sedan för att jag ska gifta mig med honom. Det är bara det att han inte vet om det än…!”

Men där vill jag ändå tillägga att jag var en av de han tog i hand när han hoppade ner från scenen. Inte mamma… Haha…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Alpha Blondy på URF 2009 (Bilder och Videos)

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.