The King and The Queen of Uppsala Reggaefestival (Bilder)

Utan eldsjälarna, grundarna, generalerna Adiam och hennes man Yared, hade vi aldrig haft en reggaefestival i Uppsala till att börja med. Att det här blev den nionde festivalen har vi mest av allt dem att tacka för. Efter all kritik, förluster och negativ publicitet (som i år äntligen verkar ha vänt till stor del!!) hade de flesta gett upp för länge sen. Det gäller dock inte dessa eldsjälar; Kungen och Drottningen av Uppsala Reggaefestival, Yared och Adiam.

Adiam rörd

Adiam rörd till tårar under uppträdandet av Inna Yard Allstars…

Adiam ännu i tårar…

Yared kommer till tröst och tårarna byts mot ett leende…

…som övergår till ett gapskratt…

Av bilderna att döma så ser samarbetet med polisen ut att ha fungerat bättre i år…

TACK Yared och Adiam för en fantastisk festival och familjefest! Tack för att ni kämpar tillsammans med kommun, polis, artister, festivalarbetare och med oss som bara ÄLSKAR Uppsala Reggaefestival!! Det enda jag upplever som riktigt negativt med reggaefestivalen är att jag nu måste vänta ett helt år till nästa gång!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”The King and The Queen of Uppsala Reggaefestival (Bilder)

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.