T.O.K. (Bilder o video)

T.O.K. fick verkligen igång den yngre publiken under Uppsala Reggaefestival. Tyvärr är bilderna och filmerna av mycket sämre kvalité är tidigare inlägg från Festivalen, (Video-snuttarna är något bättre än bilderna) då det hunnit bli ganska mörkt och dessutom filmade jag med en publik som absolut inte ville stå stilla, så om det hoppar en hel del, så beror det inte på att jag inte kunde stå på benen! 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”T.O.K. (Bilder o video)

  1. Ja, själv var jag o såg Amy Diamond på en dammig parkeringsplats, livet är allt bra orättvist ibland:-)
    (Inget ont om Amy men jag är väl inte i hennes målgrupp helt enkelt!)

  2. Pingback: Alpha Blondy på URF 2009 (Bilder och Videos)

  3. Pingback: Samlat inlägg från URF 2009

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] T.O.K. (Bilder o Video) […]