Barnens tatueringar

Mabous höjdpunkt under Uppsala Reggaefestival, hävdar han var att ”tatuera” sig. Han ”tatuerade” in ett ”M” som i Mabou på armen redan första dagen. På Lördagen gjorde han en ny på samma ställe och sedan ett ”B” för Binta på andra armen. Jag kunde naturligtvis inte låta bli att reta Mabou lite, utan sa att hans ”M” stod för ”Mamma” och mormor sa samma sak, fast att det stod för ”mormor”, vilket gjorde Mabou sur.

Mabous M

Jai däremot ”tatuerade in” ett ”F” för Fatou, då hon inte tyckte hon hade råd att skriva ”Mamma”… Och ungarna kallar mig cheap-ass?

Isatou ”tatuerade” in ett ”Ice” som är hennes smeknamn (tydligen) Jag trodde först att hon var trött på solen och längtade efter lite kyla.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Barnens tatueringar

  1. Pingback: Samlat inlägg från URF 2009 | Tonårsmorsa – Fatou

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.