Maten på URF 2009 (Bilder)

Back a Yard, som jag skrivit om några gånger den senaste tiden, hade matförsäljning på festivalen och den var verkligen god.

Mer Back a Yard och Jamaicanskt käk

Sista dagen käkade jag en Patty som tilltugg där, jag hade ju redan käkat mat från deras kök dagen innan, då var det Ital Stew. (Första dagen käkade jag grekiskt) Patty är en slags pirog med olika sorters innehåll, såsom vegetariskt, kyckling, biff, lamm. Jag valde biff.

Som middag sista dagen (eller rättare sagt nattmål) käkade jag Langos för första gången i mitt liv och den var faktiskt godare än jag trodde.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Maten på URF 2009 (Bilder)

  1. När ska du sluta tortera mig med dina inlägg från festivalen som jag så gärna ville gå på??? Inte nog med alla bra artister o Binta som dansade som jag missade. Mat med tydligen 🙂

  2. Tizzel: Ja, det var det verkligen. Mycket godare än jag trodde!!

    Sofie: Haha… keep cool, det kommer ännu fler inlägg… Jag har en hel drös som bara ligger och väntar på att bli publicerade…! 😉 Du får se till att hänga med nästa år! Ã… andra sidan är det väl bra att du får se, trots att du missade? Jag har ju förevigat nästan hela festivalen. Hittills har jag ju bara avverkat artisterna, arrangörerna, maten, Bintas uppträdande och shoppingen, du tror väl inte det var allt på tre dagar? 😉

  3. Pingback: En galen dag och en härlig bokrelease

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] småningom gick vi vidare. Passerade den Jamaicanska restaurangen Back a Yard som jag tidigare skrivit om flera gånger och där utanför stod det två vänner “från förr” som vi stod och […]