Tonårsmorsa bloggar köttbullar

Mabou blandar köttfärssmeten

Det ska blandas noga

Väääldigt noga…

Få saker gör barn så duktiga och glada som att få hjälpa till att laga mat. Inte blir det sämre av att de får hjälpa till med en maträtt de tycker om. Mabou hjälpte till och var så duktig att han rullade alla köttbullar själv, medan jag stuvade makaronerna!

Ännu har jag inte träffat den unge som nobbar hemgjorda köttbullar och stuvade makaroner.

Ett tips om du har barn som ratar löken i maten, särskilt om du gör köttfärs. Den kan ju bli ganska smaklös utan lök, men se till att riva den med den fina delen av rivjärnet, för då syns inte löken, men smaken kommer fram ändå!

(Inlägget är inkopierat från bloggen Gästbloggen, där jag gästbloggade under en vecka.)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.