UNT-fotografen som roade mig på URF

Det var naturligtvis många fotografer och journalister igång under reggaefestivalen. En fotograf som roade mig så mycket, för att han kämpade så för sina bilder, var fotografen från UNT på bilderna nedan. Han klättrade och hängde och klängde. Jag hoppas verkligen han fick bra bilder, han gjorde verkligen skäl för en bra lön i alla fall!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”UNT-fotografen som roade mig på URF

  1. Ont, tänker jag när jag ser bilderna… som om nåt är i kläm kanske??? *ler generat*
    Inte tal om annat än att han gör själ för lönen!

    Ha en bra dag!
    Kram

  2. Pingback: Samlat inlägg från URF 2009

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] UNT-fotografen som roade mig på URF […]