UNT-fotografen som roade mig på URF

Det var naturligtvis många fotografer och journalister igång under reggaefestivalen. En fotograf som roade mig så mycket, för att han kämpade så för sina bilder, var fotografen från UNT på bilderna nedan. Han klättrade och hängde och klängde. Jag hoppas verkligen han fick bra bilder, han gjorde verkligen skäl för en bra lön i alla fall!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”UNT-fotografen som roade mig på URF

  1. Ont, tänker jag när jag ser bilderna… som om nåt är i kläm kanske??? *ler generat*
    Inte tal om annat än att han gör själ för lönen!

    Ha en bra dag!
    Kram

  2. Pingback: Samlat inlägg från URF 2009

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] UNT-fotografen som roade mig på URF […]