De är i slutfinal (Bilder och videos)

Mathilde på Ung 08

Binta på Ung 08

Binta, Mathilde och Vendela på Ung 08

Ja, jag har ju skrivit om att det gick bra för Binta och Vendela i går. Både på dansshowen de hade på Ung 08-festivalen, men också på natten när de tävlade i reggaeton semifinal. De gick båda vidare till finalen, trots att de dansar singel i den tävlingen, så gick båda vidare. Slutfinalen kommer att hållas på en båtkryssning i September.

Här kommer lite videouppdatering, den första filmen har dock mycket dåligt ljud, så mitt tips är att du stänger av ljudet helt eller skruvar ner rejält. De andra två filmerna funkar dock bättre.

Den första är alltså showen i Kungsträdgården i går kväll och de två andra filmerna är från i natt på tävlingen på La Isla. Enjoy:

Vendela på La Isla inför tävlingen

Binta på La Isla inför tävlingen

Binta och Vendela tillsammans på La Isla inför tävlingen. Ingen konkurrens, trots att de tävlar mot varandra denna kväll. Jag tror det är nödvändigt att kunna glädjas åt varandras framgångar om man både tävlar som grupp och ibland mot varandra. Nu gick de båda vidare denna gång, men det är inte första gången de tävlar mot varandra.

Binta har bloggat om gårdagen HÄR, HÄR och HÄR!

Vendela har bloggat om det HÄR, HÄR och HÄR!

Allt material hittar du annars på tjejernas Dansblogg: Blackout!

Blackout har nu även startat en Facebookgrupp. Om du gillar deras dans, så är det bara att gå med:

Blackout
Blackout

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”De är i slutfinal (Bilder och videos)

  1. Hej! Din dotter är så otroligt duktig på att dansa, jättekul att titta på inlägg med hennes dansgrupper som uppträder! Tränar febrilt för att också kunna shaka booty som hon 🙂 Har turen att se reggaetonfinalen live på kryssningen då jag jobbar där 🙂 Kul att du gjorde ett inlägg om Chigambas också, ”P” är min syrra, vi har bägge fadderflickor via dem sen några år tillbaka och sprider ut information om detta till alla vänner och bekanta så fort vi får chansen!

  2. Pingback: Binta vann-igen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] halvåret. Dels har hon fått dansa på uppvisningar som hon väldigt gärna ville (bland annat Ung 08-festivalen 2009 och även URF 2009) och dels har hon vunnit de tävlingar hon tävlat i (alla tror jag, om jag inte […]