Sammanfattning av sommaren i Bloggform

Jippie! Äntligen strömmar alla bloggläsare tillbaka efter sommaren.

Det är samma sak. Varje år. Ändå blir jag lika förvånad varje år. Att läsarstatistiken dalar neråt så snart solen börjar skina. I slutet av Juli där börjar man nästan undra om alla läsare kommer att droppa av…Det betyder förstås att folk har bättre saker för sig än att sitta vid datorn, vilket är gott.

Men sen… så snart arbete och skola sätter igång, så väller det in, nya och gamla bloggläsare. Till er vill jag säga: Välkommen hit, eller välkommen åter!

För er som haft annat för er än att läsa min blogg i sommar, har jag en del tips att ge, en liten sammanfattning, så ni känner att ni hängt med, även om ni inte har det! 🙂

Maj 2009:

Juni 2009:

Juli 2009:

Augusti 2009:

Från Gästbloggen:

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.