Smitta mig om jag har fel

Secound Opinion har idag tagit in artikeln om min svininfluensa.
Eftersom folk är väldigt rädda för det här med Svininfluensan, så vill jag bara poängtera att vi nu alla är smittfria i familjen, även om jag fortfarande hostar en hel del och är något snuvig.

Jag har idag varit med på Mabous första skoldag och jag är överens med sjukvårdsupplysningen, myndigheternas telefontjänst, skolsköterskan och skolans rektor och andra sakkunniga om att det är rimligt att vi inte fortsätter isolera oss och att de av oss i familjen som eventuellt varit sjuka i Svininfluensan är smittfria sedan flera dagar tillbaka.

Och på min omgivnings och mediernas reaktioner kontra den information jag fått av sakkunniga samt på myndigheternas informationssidor så menar jag fortfarande att hysterin runt Svininfluensan är oproportionerlig.

Smitta mig om jag har fel! 😛

För mer seriös information (och dit räknar jag INTE Aftonbladet och Expressen i detta fall) läs längst ner i mitt originalinlägg HÄR finns viktiga och relevanta länkar!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Smitta mig om jag har fel

 1. Pingback: Spela Bubblor?

 2. Pingback: Svinvaccin, fönsterputs och utvecklingssamtal

 3. Pingback: Sen sammanfattning av 2009 Del 3

 4. Pingback: Begravda i aska?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. Spela Bubblor? skriver:

  […] Smitta mig om jag har fel […]

 2. […] nöjd med att slippa denna gång. Tills vi kom på att vi skulle passa på att vaccinera oss mot svininfluensan på samma gång. Han totalvägrade. Och när jag skulle börja övertala honom så sa läkaren att […]

 3. […] Jag fick svininfluensan […]

 4. Begravda i aska? skriver:

  […] skrev ju en hel del när Svininfluensan var på tapeten och jag var verkligen väldigt kritisk till den hysteri som rådde, som jag inte minst själv fick känna på i min omgivning, när det visade sig att vi troligen […]