Social comments

Loading Facebook Comments ...

11 svar på ”Spela Bubblor?

 1. Jag tror att bubbelspelet är livsfarligare än svininfluensan. Därför vågar jag inte klicka på länken till spelet eftersom jag vet att jag kommer att bli sittande resten av natten om jag börjar spela. ”Bara en gång till” säger jag till mig själv gång efter gång, och till slut har hela natten gått. Det har hänt tidigare men kommer inte att hända inatt!

 2. kadri: Inte är du för gammal. Klicka bara på länken, så skjuter du på de bollar som har samma färg som den boll du skjuter. När alla bollar är borta, har du vunnit! Lätt somen plätt, om man tränar några gånger!

  Yvonne: Du har absolut rätt!! Haha. Det är heeeelt beroendeframkallande!! Livsfarligt, skulle jag vilja påstå!

  Föräldrarbloggar.se: Jag ska hinta i min blogg!

 3. Metrofarsan: Haha. Precis!!

  Föräldrabloggar.se: Ja, jag har skrivit en tackblogg till er också, plus puffat för er nya sida. TACK för den här veckan och hoppas det går RYSLIGT bra för er! ♥

 4. Pingback: De Najsaste Bubblor jag vet

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] har skrivit om att skjuta bubblor förut, men det här är liksom en never-ending-story. Det finns många coola spel att välja […]