Tips från en bloggläsare

Jag skrev inlägget Skolstart. För vissa…

Aftonbladet skriver nu också om just den insamling som jag nämnde i det inlägget.

Efter mitt inlägg har jag blivit tipsad av en bloggläsare om en organisation som inriktar sig just på att hjälpa barn i Gambia med skolgången, som mitt inlägg handlar om. Min bloggläsare berättade att hon själv har ett fadder-barn i Gambia och tipsade om denna ideella förening, utan vinstintresse; Chigambas.

Jag läser att summan som krävs för ett barn ett helt år, är ovanligt liten och att barnet får väldigt mycket för pengarna, vilket glädjer mig. HÄR ser du vad det kostar och vad barnet får för det!

Tack, P för ditt tips!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Tips från en bloggläsare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.