Om andra bloggar och sidor på nätet

Först och främst så skrev jag för en vecka sedan att jag skulle gästblogga på sidan Gästbloggen, som sajten Föräldrabloggar håller i. För er som följer sidan Föräldrabloggar, så kan jag också passa på att meddela att de har bytt adress nu. Den nya adressen är följande: http://foraldrabloggar.bloggme.se/ och inget annat.

Nu har i alla fall den där veckan gått och jag kommer inte för stunden i alla fall att fortsätta blogga på Gästbloggen, då jag helt enkelt vill fokusera på min egen blogg. Däremot så vet man ju aldrig om jag kanske gör ett litet gästspel där i framtiden också?

Det var i alla fall roligt att gästblogga en vecka och även att läsa andra intressanta föräldrabloggar på sidan.

Sedan har jag en annan sak jag vill slå ett slag för. Nämligen Gunilla. Gunilla som mist sin son Rickard och som har givit ut två böcker och nu är på gång med en tredje. Jag har recenserat hennes två utkomna böcker HÄR! Jag har också tidigare intervjuat Gunilla HÄR!

Nu ska Gunilla själv få berätta vad hon har på hjärtat och vad jag vill slå ett slag för:

Jag ska få kontrakt på min nya bok Jag kan skymta ljuset. Idag blev det bestämt.

Det jag kan göra nu för att så snabbt som möjligt få boken utgiven är att få in era förhandsbeställningar. Så snart ett visst antal är uppnådda så kommer boken att tryckas upp. För detta ändamål har jag skapat en e-mail dit ni skickar ert namn och adress. Hoppas ni är många som beställer min nya bok och hjälper mig att dra projektet i land, kanske redan i höst. Tack!

Omslagsbild kommer så snart det är klart. Texten på baksidan kanske blir så här:

Jag kan skymta ljuset.
Ibland i alla fall.

Jag skriver om sorgen efter ett barn. En sorg efter ett barn  är inte  lik någon annan sorg.
Det är ord skrivna i mörker och ljus.
Det är ord mellan himmel och jord.
Det gäller liv och död.
Det gäller min vardag.

Detta blir min tredje  bok som tar vid där den förra slutade.
En bok som önskats av mina läsare.
De som  har läst  mina tidigare böcker ”Sorgen är kärlekens baksida  Aldrig skall jag sluta älska dig” och ”Det fattas bitar i mitt pussel”

Kram Gunilla
blogg:
http://blogg.passagen.se/pgrrr/

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Om andra bloggar och sidor på nätet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.