Roliga nyheter från IKEA

Nya IKEA-katalogen har kommit ut. Alltid lite småkul att kolla. Dessutom tycker jag de har perfekt läge på sin utgivning. Eller är det bara jag som alltid blir så sugen på att göra om lite och snygga till hemma, när hösten är på intågande?

Jag tror det beror på att man vet att man kommer spendera mer tid hemma när hösten och därefter vintern är på väg. I alla fall för mig.

Lite grejer jag gillar som jag hittade på IKEA:

Björkar i fönstret. Fast på insidan, liksom.

Självhäftande dekoration. Kanske roligt på en barnmöbel?

Om det är spontant vet jag inte, men lite kul kunde det vara med en magnettavla. I alla fall om man hittar lite roliga magneter.

En både enkel och stilren tvålkopp. Den borde jag nog köpa, eftersom min har blivit sönderslagen i badrummet. (Ingen har ännu erkänt vem som var den skyldiga…)

Så här praktiska förvaringar har jag hur många som helst i våra garderober här hemma och jag har ingen aning om hur jag förvarade saker innan jag köpte dom. Dessa är dock i mycket piggare färger, än mina är i.

Färgglada burkar till köket. 3 stycken för 35 spänn. Som hittat!

IKEA ´s doftljus får jag aldrig nog av. Dessa är nya och finns i tre olika färger. Dock framgår inte vilka dofter det är. Det viktigaste kanske, om man säljer doftljus?

Alla bilder från IKEA

Så, nu är det bara att börja spara, så jag kan ta mig en tur till IKEA. För hur billigt det än är på IKEA, så blir jag alltid mer pank än jag planerat, efter en tur dit…!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Roliga nyheter från IKEA

 1. Ooooja, det är en speciell känsla när den dimper ner i låddan, minsann :-). Visst vill man boa in sig och satsa på lite nytt. För egen del måste jag nöja med mig lite nya kuddfodral men bara det kan pigga upp. Och ljus, förstås. Och kanske en ny matta? Lampa till köket. Nog kan man bli mer pank än man tänkst sig *s*

 2. Oj, här var det förändrat. Jättefräscht :)!

  Det är ett tag sedan jag var inne och kikade, men mycket snyggare.

  Så nu får du ta en tur till IKEA också 😉 Köpa lite ljus och ställa ut här på bloggen när höstmörkret faller…

  Skönt att ni mår bättre från den förbaskade svininfluensan. Ni jagade svinen på flykten 😉

  Pandemi eller inte, myndigheterna skrämmer ”skiten” ur oss med hjälp av medias genomslagskraft. Vaccin eller inte? Vad händer när H1N1 muterar sig och dyker upp i en aggressivare form som inte detta vaccinet täcker? Och som Tamiflu inte biter på? Har du/ni som haft ”eländet” ett bättre skydd då eller kommer ni att få den epedimin/pandemin också och/eller med samma styrka?

  Nåväl skönt att ni är friska nu!

 3. Sanna: …och lite roligare är det om du kommenterar det inlägget handlar om…

  Bitte: Haha. Som sagt: det blir alltid lite mer än man tänkt sig…!

  Ingrid Sjölin: Ja du, det var ett tag sen. Kul att du gillar det nya. Ja, lite ljus (eller mycket) behöver man nu när höstmörkret börjar krypa på…

  Ja, jag tror det är på rätt väg i alla fall! 🙂 ♥

 4. Den där magnettavlan har jag tänkt köpa till mitt kök. Har sett den i ett kök tillsammans med deras tidningställ Spontan. Mycket snyggt! Nu är min kylskåpsdörr som en anslagstavla och det är mindre snyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.