Flitiga Fatou

Jag har gjort en brutal livräddning av mina fiskar, frysen och ena badrummet

Nu känner jag mig verkligen som flitiga Fatou. I två dagar har jag gett mig på och gjort sånt där som jag borde göra oftare, för jag gör det alldeles för sällan.

Mitt akvarium vågade jag knappt tända lampan i, för jag visste aldrig var jag skulle finna däri. Om man alls såg något…

Frysen brukar jag bara frosta av en gång om året och då brukar jag passa på att göra det innan jul. I julas jobbade jag dock hela julen och struntade fullständigt i min frys. Det har märkts… Inte nog med att den hade extremt mycket frost, men den var jäkligt ofräsch också, eftersom Jai nyligen la in en colaburk i den, som exploderade…

Inte har hon rengjort och frostat av den i alla fall. Men nu ÄNTLIGEN är det gjort. Just när man gör sånt där som tar lite längre tid, så känner man sig så otroligt nöjd efteråt. Eller i alla fall gör jag det. När jag ändå var i de tagen, så passade jag på att slita ut allt från badrummet här nere och göra en superrengöring där också, där jag skrubbade kakel och hela faderullan. Det behövdes också.

Det är normalt Jai som har ansvaret för badrummet nere, även om jag ibland blir tvungen att gå in och utföra ”första hjälpen”…

Nåja, om jag säger så här: Jai och våra rengöringsartiklar är nog inte bästa kompisar i alla fall…!

Men nu ska jag inte gnälla mer. Nu är det där ”skitgörat” gjort. Nu är det bara resten av hemmet, som borde få sig en omgång. Synd att jag inte har ork för det just nu…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Flitiga Fatou

 1. Visst är det helt otroligt hur nöjd man kan känna sig efter att ha gjort något sånt där! Själv har jag en förmåga att tänka hela vintern då det är minusgrader att jag ska frosta av frysen. Sen blir det nästan alltid så att jag får ändan ur vagnen mitt i sommaren när det är som absolut varmast!

 2. Du är ju riktigt duktig! Frosta av frysen är inte kul!

  Sv: Du verkar inte fullt så duktig med blommor. Men det är okej, du är bra ändå:D
  Min man gör så gott han kan för att hjälpa mig, haha!

 3. Du verkar ha fått överskottsenergi av den där svininfluensan. Herregud människa så du far fram. Jag blir trött bara jag tänker på allt du gjort…och lite avundsjuk. Jag skulle också behöva avfrosta frysen. Och jag vet ju hur duktig man känner sig när man gjort så där jobbiga grejer. Kanske ska ta och putsa två fönster i helgen och täta dem och sätta nya filter i vädringsluckor. Då får jag också känna mig så där nöjd som man gör efteråt.

 4. Yvonne: Haha. Det låter ungefär som mig! 😀

  Gun. Nej, det är verkligen ett skittråkigt göra! But a woman ´s got to do what a woman ´s got to do… Eller nå ´t!

  Tizzel: Jag tror f-n själv knappt det är sant! Haha…

  Britt: Ja, jag brukar bli så där när jag legat utslagen ett tag… Putsa fönster ska du inte snacka med mig om… fy farao, det får bli nästa krafttag, men inte nu…

  Gunilla: Haha. När jag väl kommer igång finns det inte mycket hejd på mig…!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.