Städa på distans…

Jag försöker komma in i rutiner igen. Meddelade de kära tonårsdöttrarna sedan igår att det är storstädning som gäller idag. Inte helt oväntat så är de inte hemma. Jag ringer och får höra ”jag är på väääg”, ”jag kommer snaaart…”

Jag fattar inte vad de håller på med?!

Är det här nån jävla storstädning på distans, eller?

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Städa på distans…

  1. Hej!
    Kikade in här och tycker det är kul att ha hittat en blogg om hur livet är med tonårsbarn, vilket jag själv också har.
    Tittar gärna in fler gånger!

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.