Härliga gäster

Jag fick så härliga gäster idag. Det var Kribban och Kamelen som kom. De ska vara hos mig över helgen och det blir toppen. Jag passade också på att åka och storhandla när jag fick tillgång till både privatchaufför och bil… 🙂

Halvvägs genom affären med en halvfull vagn. Det lustiga är att trots att jag handlade mat för nästan 1500 spänn, så hann jag knappt innanför dörren innan jag var tvungen att cykla ner till affären. Hela tre ingredienser saknades till dagens middag. Helt otroligt!

Min privatchaufför…

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Härliga gäster

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.