Härliga gäster

Jag fick så härliga gäster idag. Det var Kribban och Kamelen som kom. De ska vara hos mig över helgen och det blir toppen. Jag passade också på att åka och storhandla när jag fick tillgång till både privatchaufför och bil… 🙂

Halvvägs genom affären med en halvfull vagn. Det lustiga är att trots att jag handlade mat för nästan 1500 spänn, så hann jag knappt innanför dörren innan jag var tvungen att cykla ner till affären. Hela tre ingredienser saknades till dagens middag. Helt otroligt!

Min privatchaufför…

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Härliga gäster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.