Vilopuls hemma hos mig är en sällsynt vara

Tonårstjejerna var många här i kväll. Det var ett himla spring på badrummen, i garderoberna, upp och ner för trappan… Sminket var lite runtkastat (fast inte lika mycket som när Binta, 20, är hemma, förstås, där är hon svårslagen).

Jag har äntligen fått Mabou (7) och lilla Kamelen (4) i säng. Jag läste Bamse och till slut, precis innan hela tidningen var slut så började de nicka till. Fast jag läste väääldigt sakta de tre sista sidorna, för jag såg att det var nära, men ville inte att tidningen skulle ta slut innan de somnade.

Nu sitter jag och Kribban (11), väldigt asociala, eftersom vi sitter vid varsin dator i vardagsrummet. Men inte så asociala att vi inte kan prata med varann…

Kribban är inne på DENNA sida. Han skrattar till ibland och eftersom jag är så nyfiken, så måste han berätta för mig vad han läser och skrattar åt.

Sen har vi små konversationer om allt som rör livet i stort.

Det är tyst i hela huset. Förutom tvättmaskinen och diskmaskinen som går för fullt. Mina och Kristophers knackande på tangenterna är det ljud som hörs högst. Det är sällan så här tyst i mitt hem. Rofyllt. Vilopuls. Så här skulle man ha det när man har det som sämst…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Vilopuls hemma hos mig är en sällsynt vara

  1. Hejsan! Vill tipsa om pågående tävlingar inne hos mig, dels kan man vinna ett valfritt Micki-pussel från Lajbansson Leksaker – och så kan man vinna te från Tefrossa, var gärna med och tävla! Ha en härlig lördag! kram Carolina

  2. Pingback: Det är mycket nu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] inte Isatou till någon av de två frisörer han brukar klippa sig hos, så Kamelens storebror Kribban följde med dem till en […]