Boktips: Den inre Kretsen

Nu har jag precis lyssnat klart på ljudboken Den inre kretsen av Mari Jungstedt. Anders Ekborg var uppläsare och kanske inte en röst jag föredrar när jag vill lyssna på ljudbok. Däremot tyckte jag att boken var helt okej. Inte hennes bästa, men helt okej i alla fall.

Mer Jungstedt kan du läsa HÄR!

Jag ger boken tre Tonårsmorsor av fem möjliga.

Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa

Följ mig med Twitter

Följ mig på Boktipset

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Boktips: Den inre Kretsen

  1. Den boken var en av många jag tog med mig till en treveckorsresa till turkiet. Det var den första jag läste av alla jag hade med mig, och två dagar senare var den utläst! Väldigt bra bok, en sån man inte kan lägga ifrån sig! Inte så mycket en ”vuxenbok”, fungerar även för ungdomar också!

  2. Sandra 17 år: Kul att höra, då ska jag kanske tipsa mina döttrar om den också, tyvärr är de inte så jättemycket för att läsa böcker, men jag försöker ständigt ”smitta” dem med lite boktips och läsarinspiration!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.