Kräftor, hamburgare och tzatziki i en underlig kombination

Vi käkade kräftor igår. Eftersom jag är galen i skaldjur och i synnerhet kräftor, så var det en riktig höjdpunkt för mig…

Barnen ratade dock kräftorna och valde hamburgare i stället…

Jag kunde inte låta bli att slänga ihop en tzatziki. ”Passar det med kräftor?”, undrade brorsan. ”Äh, det vet jag inte, men det är så gott, så det passar väl till typ allt…” Svarade jag. Och brorsan käkade en massa tzatziki, kräftor och…

…vitlöksbröd utan att klaga det minsta. Ã… andra sidan måste de väl inte passa bra ihop heller, för de behöver ju inte gifta sig bara för att de står på bordet samtidigt?!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Kräftor, hamburgare och tzatziki i en underlig kombination

  1. Gunilla: Ja, det är verkligen supergott! ♥

    SV: Hud tror jag inte är så gott haha. Men kräftor är desto godare! Men kinamat är ju också supergott!! 🙂 ♥

    Ellinor: Ja, visst kan man det?!!

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.