Dagen Radiokåseri…

…kan jag tyvärr inte länka till, eftersom jag inte själv kan lyssna på det. Jag tror jag har laddat ner varenda program som går, men ändå får jag inte in radion på min dator, sedan jag formaterade om den…

Idag sändes i alla fall det första avsnittet efter sommaruppehållet, men jag kan alltså inte länka till det just nu. Om du vill lyssna på något av mina tidigare radiokåserier, kan du dock lyssna HÄR.

Nåja, jag ger inte upp i första taget, så jag ska se om jag kan lösa det här med tiden…

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Dagen Radiokåseri…

  1. Visst är det irriterande? Jag kan inte lyssna på radio på jobbet (antar att de lagt in nån spärr) och det är trist. Gillar att ha på lite i bakgrunden de stunder när jag inte har besök. Denna veckan ska jag dessutom vara med i en utvald grupp som ska göra en undersökning gällande ett radioprogram. Lite handikappande att inte kunna höra då 🙂
    Får lyssna på webben hemma nån kväll istället, fast jag hinner egentligen inte det just nu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.