Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Dagens avslöjande nummer två…

 1. Min son har haft sin flickvän i tre år 🙂
  Han kom och frågade mig en dag om det är sant att man inte får skilja sig innan man är 12 år. Hans flickvän hade sagt det till honom när han ville bryta upp. En annan dag hotade hon med skilsmässa när han inte ville spela monopol…

 2. theWitch: Haha. Ja, det måste vara så!

  Cel’Dara: *asg* Det låter som en rimlig gissning. Eller så kanske han inte fick leka med vovven och då tappade ju allt sin poäng! 😀

  Tizzel: Troligtvis. 😉

  mariebrima: Haha. Ungar är ju helt underbara! Hur går det med datorn?

  Gun: Vad jag förstod så var de rörande eniga!

  Cel’Dara: Det gjorde jag så väldigt gärna!! Nu håller vi tummarna för att du vinner skiten!

 3. Jo tack! Som den ansvarsfulla mamma jag är prioriterade jag att köpa en dator framför en ny ugn, kylskåp och spisfläkt som du vet:) Jag ville helst ha en rosa dator men min bror tittade så argt på mig just när jag skulle fråga försäljaren om den fanns i rosa, så jag köpte en svart/ mörkblå 😉
  Alltså jag använder den ju när jag pluggar, inte bara för nöjes skull…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.