Dagens Bloggtips

Jinge är en sådan blogg som funnits länge. Hur länge vet jag faktiskt inte, men jag tycker mycket om den. Han har seriösa inlägg i sin blogg. Några av hans kategorier som han skriver under och som jag är mest förtjust i är följande: politik, foto, Mellanöstern och Mediekritik.

Om du gillar dessa kategorier eller andra som Jinge skriver under, så ska du absolut ta dig en titt i hans blogg:

Jinge

Följ mig med Twitter

Följ mig på Boktipset

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Dagens Bloggtips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.