Mer fjärilar…

Apropå inlägget jag skrev tidigare idag om fjärilar och dess betydelse, så glömde jag en sak med fjärilen. Jag skrev härom dagen om en galen dag, när jag bland annat träffade en kollega och vi hamnade på Tzatziki, där jag var för ett tag sedan med Ludmilla också.

När vi serverades efterrätten, så hade jag och väninnan beställt samma sak, men de hade gjort olika mönster med chokladen på tallriken. Min väninna fick en solfjäder, tror jag. När servitrisen ställer ner min, säger hon: ”Ser du vad det är?”
Det var naturligtvis ännu en fjäril…!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Mer fjärilar…

  1. Du har många som vill hälsa på dig du, själv önskar jag att min farmor ville komma och hälsa på mig…

    Kram fina Fatou, jag läser din blogg jämt men är så dålig på att kommentera…

  2. Pingback: Shopping, middagsdejt och solnedgång (Bilder)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Så nu när jag skulle bjuda ut henne, så var jag tvungen att tänka till. Donken kunde jag inte tänka mig. Men sååå kom jag på det! Hon har gått några gånger med sina kompisar till Tzatziki. Det är en halvdyr, men jättemysig restaurang här i Uppsala med riktigt bra käk och en av mina egna favoritrestauranger. […]