Dagens Bloggtips

Dagens bloggtips är en annan blogg som jag följt länge. Bloggen handlar om det allra mest vardagliga. Med ett skimmer av hopp, tillförsikt och …just vardag. Om du vill ha snabba svängar och höga berg och djupa dalar, så är inte det här rätt blogg för dig. Den här bloggen är så mycket mer än så. Jag upplever Eva som en modig kvinna som verkligen älskar livet och som förstår att bejaka och uppskatta även de små, små detaljerna i vardagen.

Eva har en finstämd blogg, som jag varmt rekommenderar:

Evas Svammel

Fast inte så svamlig som hon vill påskina!

Följ mig med Twitter

Följ mig på Boktipset

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Dagens Bloggtips

 1. MÄH!
  Vilken överraskning.
  Här sitter jag på lördagsmorgonen och väntar på att äggen ska koka, på att Bebis ska somna och läser ikapp en smula.

  Vad glad jag blir.
  Tack vännen.
  😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.