Dagens Bloggtips

Dagens bloggtips är för mig en nyupptäckt blogg. Den skrivs av en fembarnsmamma med barn i ungefär samma utbredning i åldrarna som mina barn. Hon skriver om sin varierande vardag. Jag gillar mest just variationen och även finstämdheten i hennes inlägg. Jag tycker också om att hon svara på sina kommentarer och dessutom verkar göra det med omsorg. Ett extra pluspoäng för det.

Dagens bloggtips är alltså:

Volym och Styrka – vill, kan och SKA!

Kila genast in där nu och se om det kan vara något av intresse för dig också?!

Följ mig med Twitter

Följ mig på Boktipset

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Dagens Bloggtips

  1. Men ååååh, här kommer man hem efter en dag i rallyvärlden och ”ska bara” skicka iväg resultatlistan. Måste naturligtvis titta in här en sväng och vad hittar jag? Tack snälla, Fatou – du har lyst upp min dag och flera efter denna 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.