Ett paket kommer lastat…

Jag är svag för sängkläder. För ett tag sedan beställde jag hem nya. Igen. Jag är hopplös.

Ett par nya påslakanset (Fast mitt är i grått i stället för vinrött)

Ett grått underlakan

Det blev lite annat också från Jotex, såsom lite nya tallrikar, en mixer, en duk och lite annat. Men just det här med sängkläder, det är en riktig svaghet hos mig. Jag köper nya sängkläder allt för ofta. Dessutom gillar jag när de matchar resten av rummet.

Jag köper ofta likadana sängkläder till de två hemmavarande döttrarna, för att det ska se mer enhetligt ut i ett annars ganska rörigt rum. Sen går jag och retar mig på att de i alla fall bäddar med olika sängkläder…

Gardiner däremot. Just nu har jag i och för sig relativt nya gardiner i alla rum, men normalt så köper jag nya allt för sällan.

Vad är din ”svaghet”? Vad köper du allt för ofta till ditt hem?

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Ett paket kommer lastat…

 1. Sängkläder är jag oxå himla svag för, och kökshanddukar! 🙂
  Gardiner bytte jag ofta förut. Men nu har jag fler fönster i både sovrummet och vardagsrummet, så nu har jag inte råd att byta lika ofta längre. 🙁

 2. Ha! Vi hämtade ut ett Jotex-paket igår. Fästmön blev skitnöjd med sina grejor – påslakan, duschdraperi och vad det var. Själv hade jag beställt gardiner, mörkblå, enligt katalogen, DUVBLÃ… i verkligheten… Men men, tror jag behåller dem ändå… Fast lite besviken blev jag allt.
  Igår var för övrigt ingen särskilt bra textildag för mig. En nyinköpt t-shirt försvann mystiskt – se inläggen om t-shirtmysteriat på min blogg. Undras om det finns spöken på Thuns..?

 3. Cel ´Dara: Ja, visst är det kul med sängkläder och underbart att krypa ner i ett par helt nya…!

  Tofflan: Visst är det kul när det där paketet kommer med posten?!! Ledsen dock för det duvblå, det är en jäkla skillnad. Hmmm… skum dag med andra ord. Ska kolla din blogg!

  Victor ”Mr_Nygren” Nygren: Då din kommentar inte alls har med inlägget att göra utan endast är reklam för egen blogg och åsikter och jag dessutom inte alls vill vara med och göra reklam för en så pass homofobisk åsikt som din, så får du finna någon annanstans att göra reklam för dina, i mitt tycke hatiska och homofobiska åsikter!! Din kommentar kommer alltså INTE att publiceras i min blogg, utan jag kommer att radera den!

 4. Jag brukar byta kuddar i soffan lite för ofta. För ett tag sen köpte vi kuddöverdrag på Ikea bara för att sen upptäcka att det inte passade (mig) så det var bara att plocka bort dem och hitta nya. Vi har gott om kuddar i gästrummet nu, haha!:)

 5. Gun: Det där är jag verkligen jättedålig på att köpa. Måste genast bättre mig, eftersom jag vet att det är detaljerna som gör det och soffkuddar kan verkligen ge en upplyftning!

  Britt: Ja och just påslakansetet var asbilligt. Typ 49 kronor styck, eller nåt…! Då har man råd att byta lite oftare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.