Inte min dag…

Fatou, inte fullt så glad när cykeln pajar

Det här var liksom inte min dag. Först ställde jag in en vattenflaska i frysen, för att den skulle hinna bli lite kall innan jag åkte till jobbet. Sedan glömde jag naturligtvis den i frysen.

Sedan hade jag inte ens cyklat halvvägs till jobbet, när hela trampan lossnade från Gamla Bettan (cykeln) mitt på E4:an. Resten av dagen var utan större missöden, men dagar som börjar riktigt dåligt blir sällan riktigt bra i slutänden heller…!

Nåja, det värsta med det hela är trots allt att jag nu är cykellös. Jag har lämnat cykeln utanför cykelverkstaden, med ett brev i brevlådan, så nu hoppas jag bara att han hinner fixa den på Måndag och sedan att han inte typ ruinerar mig…!

Tills dess får jag typ… hitta ett annat sätt att ta mig till jobbet. Det tråkiga är att det innebär ungefär att det kommer att ta mig två gånger längre tid plus att jag då ska passa bussar och annat.

Well, jag gissar att det bara är att gilla läget, typ… Jag hoppas bara morgondagen blir något bättre.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Inte min dag…

  1. Att cykla utan trampor låter inte särskilt lätt! Hoppas cykelfixaren är en snabb en.

    Jag har ganska nyligen hittat din fina blogg. Här finns verkligen många små guldgruvor att läsa!

    Och tack för dina fina ord…
    Kram

  2. Pingback: Söndag morgon klockan 7.45 (Bilder)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] på väg till jobbet. Normalt tar jag Gamla Bettan, det vill säga min älskade cykel. Men eftersom hon strejkar för tillfället, så tog jag bussen i stället i morse. Det gjorde att jag hann se saker på väg från […]