Kalla mig gärna lipsill…

… för det är precis vad jag är just nu! Jag skrattar och gråter om vartannat och tårarna tycks inte ha något slut! Jag är så lycklig över DETTA!! Och DETTA!!

Jag vill liksom krama hela världen!

En liten del av Helené är tillbaka!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Kalla mig gärna lipsill…

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.