Dagens Bloggtips

Dagens bloggtips går till en kvinna som jag också följt ett ta på nätet nu. Kvinnan bakom bloggen är Katarina, som jag även har intervjuat tidigare i min blogg. Jag uppfattar Katarina som en kvinna med massor av styrka, mod och en hel massor av levnadsglädje! Katarina håller även på en hel del med scrapbooking, vilket jag också är intresserad av, om än bara tar mig tid till det i perioder.

Soulsister är en kvinna med soul. Läs hennes blogg genast och se själv att det finns en del att fastna för:

Soulsisters Diary

Följ mig med Twitter

Följ mig på Boktipset

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Dagens Bloggtips

  1. Godmorgon! Oj vad fint här var… har inte varit inne på din blogg på ett tag. Här har det hänt saker! 🙂

    Vad fint du skriver om Soulsister… en blogg jag tittar in på nästan dagligen.

    Har läst i kapp mig i din blogg och blir helt mållös över hur snälla människor ändå kan vara i vår stressade värld… tänker på Alter Egos blogg. Det var fint gjort!

    Ha en fin söndag kram!
    Mimia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.