Söndag morgon klockan 7.45 (Bilder)

I morse på väg till jobbet hann jag uppleva lite annat än jag brukar på väg till jobbet. Normalt tar jag Gamla Bettan, det vill säga min älskade cykel. Men eftersom hon strejkar för tillfället, så tog jag bussen i stället i morse. Det gjorde att jag hann se saker på väg från busshållplatsen som jag inte annars brukar ha tid att titta efter…

Jag var sur när jag gick till busshållplatsen, jag saknar min hoj…

Mycket rönnbär i år, det vet man vad det betyder…

Ekollon är det här, va?

Ett litet fågelägg, gissar jag, då det såg lite litet ut för att vara ett dinosaurieägg…

Kastanjer…

Nyponsoppa är ju gott…

…och nyponroser är vackra

Kanske inte direkt naturligt, men färgen smälte i alla fall in…

Sedan gick jag förbi den här stora filten. Jag trodde först den ramlat ner från någon balkong, men när jag tittade närmare så såg jag att det bara var företag i det huset. När jag kom lite närmare så behövde jag dock inte fundera på vad det var, för mannens snarkningar var väldigt högljudda…!

Vad gjorde ni klockan 7.45 i morse (och våga inte svara att ni låg hemma i era varma sängar och sov…!!)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Söndag morgon klockan 7.45 (Bilder)

  1. Nja, alltså jag kommer inte från Kramfors, jag är född och uppvuxen i Södertälje men som yngling hamnade jag på behandlingshem i Kramfors och sen valde jag att börja plugga i Härnösand, sen blev jag kvar några år och köpte mig ett hotell där. Nu bor jag ju Mjölby, Östergötland. 😀

  2. Vid den tiden i morse var jag i badrummet och fräschade till mig för att sedan skjutsa Fästmön till Sjukstugan i backen där hon skulle göra en undersökning. Så nej, jag låg INTE och trynade! 😛

  3. Fast oj då, nu såg jag ju att det handlade om SÖNDAGEN och ja, tyvärr, harkel… det var den andra av veckans sovmorgnar, övriga morgnar har jag varit uppe med tuppen, dock inte söndagen, flåt… *rodnar*

  4. Det var ju tur att de åtminstone kastat en ölburk som matchade omgivningen! Vid 7.45 igår morse så vaknade jag nog till och tänkte på hur synd det var om alla som var tvugna att gå till jobbet då! ;0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.