Boktips: Alkemisten

Jag har precis lyssnat klart på boken Alkemisten av Paulo Coelho. Vad boken handlar om, kan du läsa HÄR! Jag tycker mycket om denna bok och hade gärna sett att den var lite längre, men boken var oerhört vacker i all sin enkelhet. Det var Stefan Sauk som var uppläsare och jag tyckte också mycket om att lyssna på hans röst.

Jag tycker i och för sig om de flesta böcker jag läser/lyssnar på, eftersom jag försöker välja böcker som jag tror är i min smak, men jag vill varmt rekommendera denna bok och ger den fyra Tonårsmorsor av fem:

Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa

Följ mig med Twitter

Följ mig på Boktipset

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Boktips: Alkemisten

  1. Jag bodde på ett ställe som hette Bergegården, låg i Noraström. Jag bodde där i två år och fik ordning på mitt liv, precis detta handlar min bok om som kommer ut i oktober.

  2. Gerd Eriksson: Ja, gör det! Tack för ditt tips. Jag har en hel hög ljudböcker hemma nu, men ska hålla utkik efter Häxan!

    Toni: Okej, vad intressant, men jag känner tyvärr inte igen namnet, skönt att du fick ordning på ditt liv i alla fall. Starkt jobbat!!

  3. Jag läste den boken för ett tag sedan, och fastnade för den direkt. Definitivt en av de bästa böckerna jag läst. Håller med dig om att den hade kunnat vara lite länge så att man fått njuta längre 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.