Dagens Bloggtips

Dagens Bloggtips går till Gun. Hon har en ny blogg och efter att ha gjort sig ”känd” på många bloggar med roliga kommentarer, har hon till mångas förtjusning nu äntligen börjat blogga själv. Hennes blogg är fylld av humor på hög och låg nivå. Om du vill ha dig ett gott skratt, så rusa genast in till Gun och hennes blogg:

Hörni!

Följ mig med Twitter

Följ mig på Boktipset

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Dagens Bloggtips

  1. Tack snälla!!! Vilken glad överraskning jag fick när jag kom hem från jobbet! Vad kul att du tycker min blogg är rolig. Sånt är så svårt att avgöra själv och särskilt efter så kort tid, så det känns jättebra!:D

    Jag gillar din blogg också och tänker fortsätta läsa den!

  2. Ewa: Toppen!

    Vanilj: Ja, den är kul! Tack, suger genast åt mig lite beröm! 🙂

    Gun: Kul att du uppskattar utnämningen! Kul att du gillar min blogg också!

    Egoinas mamma: Ja, jag älskar också hennes härliga kommentarer!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.