Dagens Bloggtips

Jag fortsätter min bloggserie, för att lyfta fram bloggar jag tycker är värda att belysa och läsa.

Den här bloggen är annorlunda. Den är stark. Jag kan inte beskriva den för att göra den tillräcklig rättvisa. Så jag kopierar in ett citat från bloggägaren själv:

”Jag heter Immanuel, och är världens äldsta odrägligaste pubertetsgrabb. Enligt folkbokföringen har jag visserligen ett annat namn och är dessutom 28 år, men det stämmer inte. Fjorton, skulle jag säga. Jag råkar bara vara väldigt lillgammal och ha lite fler högskolepoäng än de flesta som går och väntar på målbrottet.

En del skulle säga att jag håller på att byta kön; det stämmer inte. Jag är redan kille. Det är bara min kropp som inte fattat det än. En del skulle säga att jag föddes i fel kropp; det stämmer lite bättre, men inte helt perfekt. Jag har en rätt okej kropp, om man inte räknar den där biten från armhålehöjd och ner till låren. Den har två stora bölder ungefär där mina bröstmuskler borde synas, och min kuk är väldigt, väldigt”

Den här bloggen får du inte missa!

Trollhare

Följ mig med Twitter

Följ mig på Boktipset

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Dagens Bloggtips

  1. Har varit hos trollhare ibland o hälsat på. Visst är den läsvärd. Tycker det är bra att du lyfter fram andra bloggare. Finns många som man missar annars. Bloggar som är läsvärda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.