Dagens Radiomöte

Här i radions studio har jag suttit en stund idag och babblat på lite.


På morgonen satt jag och finslipade lite på texterna innan det var dags att dra till radion…

Det känns bra att vara igång med nya kåserier inför hösten. Maud som jag spelar in kåserierna med, är i alla fall alltid en härlig klippa som kommer med goda råd och uppmuntrar mig

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Dagens Radiomöte

 1. Vad kul att du har kåserier i radio. Är det på Upplandsradion? Vilken dag och tid? Brukar lyssna på kåserier ibland när jag jobbar och har hört en tjej med utländskt namn som brukar berätta om sina döttrar. Är det du kanske?

 2. Svarten: Jodå, skriver inte om det så ofta bara, men det finns nog en del inlägg om det…! Men jag lever inte helt rättstroget, men min tro är lika stark för det! Tack för länken! Kul! ♥ Jag brukar kolla in dina länkar och följer en del av dem ibland!

  tootenator: Jo, några kilon har jag nog gått ner! Tack! 🙂

  Gun: Haha. Ja, det är nog jag! Jag läser kåserier varannan Tisdag i Radio Uppland. Jag tror de sänder 2 ggr om dagen, en gång vid 9.40 ungefär och en gång på eftermiddagen vid, 15-snåret. Men jag brukar alltid försöka lägga ut dem i bloggen. Här ligger några av de gamla jag läst:

  http://www.sr.se/cgi-bin/uppland/program/artikel.asp?ProgramID=2599&artikel=1888812

  😀

 3. Svarten: Det har du alldeles rätt i! När jag tänker efter så kommer jag inte heller på någon annan troende person i någon annan religion som heller följer sina ”religiösa regler” eller vad man nu ska kalla det för…!

 4. Vad roligt!! Då brukar jag lyssna på dig ibland när jag hinner på jobbet! Du har så mysig röst och jag gillar ditt sätt att berätta!:D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.