Oboý, vad trött jag blir…

Plåtburk

Oboý-pulver på helt fel ställe…

Jag skrev ganska nyligen ett inlägg om att jag inte längre köper Oboý lika ofta som tidigare. Nu var det faktiskt väldigt länge sedan, men idag gjorde jag ett undantag. Jag köpte ett paket Oboý. Ställde upp det i skåpet ovanför frysen, där det brukar stå. Vi har en plåtburk från Oboý som vi brukar hälla i paketet i, när vi öppnar Oboý-paketet första gången.

Nu blev jag sugen på Oboý och gick för att ta ner det och hälla i Oboýburken. Men. Någon som inte har så mycket ”ork” här hemma, hade öppnat paketet, tagit Oboý och sedan inte ”orkat” hälla över det i plåtburken, varav hela paketet rasade över mig och köksgolvet!

Ibland blir jag så jäkla trött… på barnen… på Oboý… på typ allt…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Oboý, vad trött jag blir…

  1. Aj Aj Aj. Räkna till 10! När jag var 6 år, kommer ihåg det som om det hände igår, så brukade min bror skoja med mig. Väldigt roligt tyckte han. Vi delade rum och dörren öppnades inåt. Jag ville passera och han och hans vän skrek VÄNTA. Sen jag väl fick passera så fick jag en O’boy burk i huvudet. (kommer du ihåg de där stora runda?) De hade ställt den uppepå så att den som öppnade dörren, jag då, fick den i huvudet. Det var väldigt roligt. Tyckte dom !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.