Tonåringars filosofi är mycket intressant…

Det är oerhört intressant det här. Min mellandotter Jai, 18, skriver i sin blogg;

”Ska snart damsuga här nere i huset annars får mamma DAMP imorgon när hon vaknar & det vill jag gärna inte vara med om …”

Hon är alltså rädd att jag ska få ett slags anfall. Ingen rädsla alls utläser jag om att behöva bo i en svinstia, inte heller minsta lilla oro över att kanske inte finna sina saker, för att hemmet är för rörigt. Inte minsta lilla äckelkänsla över att behöva bo i ett hem som är rörigt/stökigt/smutsigt.

Bara det. Att mamma kommer att få typ damp… Men så snart de själva (tonåringarna) går utanför dörren är de fixade till tänderna. Även om de bara ska ner på ICA och köpa typ ett paket tamponger. De har fina kläder, höga skor och sminkad som bara den. Att de sedan vänder ryggen åt ett hem som ser ut som ett bombnedslag, när de går ut genom ytterdörren, det rör dem inte ens i ryggen…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Tonåringars filosofi är mycket intressant…

 1. Haha! Ja, dem är roliga dem små liven!
  Min 18-åring som har flyttat ihop med sin kille har äntligen förstått att ingen annan än hon själv får städa upp efter henne! Hon har alltid trott att disken skulle försvinna av sig själv, skrev hon i sin blogg!
  Tänk vad mycket man får reda på genom bloggen!=)
  Ha det bra!

 2. Pust och stön! Känner igen det där så väl… mina är likadana. Min äldsta kunde inte bo hemma för hon tyckte det var så stökigt med småbarnens saker och tonåringarnas kläder överallt, hon tjatade hela tiden på mig att jag måste städa och göra i ordning. Jag som är stel i hela kroppen och har daglig värk… jag hinner helt enkelt inte med i deras fart att stöka ner.

  Besökte henne utan förvarning och hur ser det ut hemma hos henne… precis likadant… kläder överallt och disk i köket!

  Fnys…

  Vi mammor är helt underbara som STÃ…R ut!

 3. Jag brukar fråga min 19-åring varför han ibland faktiskt diskar : Om det är för att jag ska hålla tyst eller för att det han använt ska bli rent?
  Ja, ni kan ju själva gissa vad svaret blir!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.