Alla måndagar suger inte…

Måndag eftermiddag. På väg hem från jobbet. Trött. Trött i benen efter mycket spring. Trött i öronen efter mycket lyssnande. Trött i munnen efter mycket snackande.

Jag går in på ICA. Handlar lite av varje. Går fram till kassan. Står och överväger. Bestämmer mig för att köpa ett paket cigg. ( I know I should ´nt)

Tjejen i kassan tittar på mig: Leg, tack!

Jag börjar skratta: Det var länge sen jag fick visa leg nu…

Tjejen i kassan: Ja, men asså, vi tar leg på alla under 30…

Det är 18 år på cigg. Jag har två döttrar som lagligen får köpa cigg. De tar leg på alla under 30… Jag har ett och ett halvt år kvar till 40! Sug på den du!

Alla måndagar suger inte!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

11 svar på ”Alla måndagar suger inte…

  1. Ja men Grattis! Det är ju kul att bli tagen för yngre. Det är längesedan för min del som jag blev tagen för att vara mycket yngre än jag är. Men när jag var i 30-årsåldern fick jag ofta visa legitimation på Systembolaget 🙂

  2. Undras om du var på samma affär som Kvast-Hilda (thewitch) Hon fick visa leg när hon skulle köpa snus för lite sen och berättade MYCKET STOLT om detta.
    Fast egentligen tycker jag att ni ska skita i cigg och snus båda två, jag har varit rökfri i fem bast efter att ha rökt i 30. Att sluta var det bästa jag har gjort. Nästan… Så fundera lite… (I all välmening, inga pekpinnar!)

  3. Jag fick visa leg på Systembolaget i dag 🙂 Men det berodde på något tillfälligt fel på kortläsaren, så kassörskan fick ta det manuellt med namnteckning och sånt.

    Men ändå…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.