Dagens Bloggtips

Dagens bloggtips är min dotter Binta och hennes danspartner Vendelas blogg som handlar uteslutande om deras dans. Bloggens utseende är under uppbyggnad och inte färdig, men jag tycker det är väldigt roligt att läsa om deras framgångar, mål och energi runt dansen. Ibland är det tjejerna som skriver och ibland är det jag, då jag är tjejernas manager och allt-i-allo. Vi försöker lägga in alla större evenemang som tjejerna har framför sig och även mycket bilder och videon.

Om du gillar dans, så kan du inte missa den här sidan:

Blackout

Om du gillar Blackout, så kan du även bli medlem i deras Facebookgrupp:

Blackout
Blackout
Marknadsför din sida också

Följ mig med Twitter

Följ mig på Boktipset

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Dagens Bloggtips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.